RMHC

The playroom at Ronald McDonald House was looking worse for wear and needed an upgrade so we have designed them a new space. We incorporated a much needed ramp for wheelchair access out of plywood and a window for natural air and light. The interior has been updated to suit not only young children but teenagers and adults. The use of materials and lighting has meant a more sophisticated space with an element of fun. The space will be updated with wifi, computers and ipads.

RMHC Games Room Fit OutRMHC Games Room Fit OutRMHC Games Room Fit OutRMHC Games Room Fit OutRMHC Games Room Fit Out RMHC Games Room Fit Out RMHC Games Room Fit Out RMHC Games Room Fit Out RMHC Games Room Fit Out RMHC Games Room Fit Out RMHC Games Room Fit Out
© 2018 TIMMINS+WHYTE
Site design and build Grosz Co. Lab | Web Design Melbourne