Glen Waverley House

Our clients came to us after seeing the Wirraburra house on our website. They too have a sloping site to build on with panoramic views towards the north. The design is based around flexibility of the house to function in future whilst tailoring specifically to their needs and lifestyle in the present. There is a complex series of spaces that are proportionate and flow easily into one another yet can be adapted for use as the purpose of the house changes. In the present there are two independent daughters living at home and the house will essentially accommodate them in their own private fully equipped spaces. The younger of the two daughter’s space is linked to the main house (all located on the second floor) and yet it can be locked off from the main house for its future use as a rental.

Glen Waverley HouseGlen Waverley HouseGlen Waverley HouseGlen Waverley HouseGlen Waverley HouseGlen Waverley HouseGlen Waverley HouseGlen Waverley HouseGlen Waverley HouseGlen Waverley House
© 2018 TIMMINS+WHYTE
Site design and build Grosz Co. Lab | Web Design Melbourne